СЕНДВІЧ З ДОМАШНЬОГО Фокачча з шинкою

Сендвіч на сніданок або як обідньої перекушування на роботі & ndash; класика жанру. Спробуйте приготувати його з фоккачей – італійської пшеничного коржем. Спекти фоккачу досить легко, а приготувати її можна напередодні ввечері.
& nbsp;

Інгредієнти

  • 10-12 скибочок шинки , краще сиров'яленому
  • 30 г руколи
  • 10-12 в'ялених помідорів
  • 5-6 ст. л. песто
  • оливкова олія

Для фокаччи:

  • 500 г білої борошна + ще для вимішування
  • 250 г моцарели
  • 7 г швидких сухих дріжджів
  • 2 ст. л. оливкового масла
  • жменю листочків базиліка
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Для хліба в мисці перемшайте борошно і дріжджі. Додайте оливкову олію і 350 мл теплої води, змішаної з 1 ч. Л. (Без верху) солі. Перемішайте. Крок 2

СЕНДВІЧ З ДОМАШНЬОГО Фокачча з шинкою

Стіл подпиліть борошном. Перекладіть тісто на стіл і замісити руками до м'якої однорідної консистенції, 10 хв. Крок 3

СЕНДВІЧ З ДОМАШНЬОГО Фокачча з шинкою

Миску змастіть оливковою олією. Скачайте тісто в кулю. Перекладіть в миску. Затягніть її плівкою і приберіть в тепле місце на 1 год. Крок 4

Дістаньте тісто з миски. Обімніть його. Розкачайте або розтягніть руками в прямокутний пласт 20х30 см. Розріжте навпіл. Крок 5

СЕНДВІЧ З ДОМАШНЬОГО Фокачча з шинкою

Перекладіть один пласт на деко, застелене папером для випічки. Рівномірно розподіліть по ньому базилік і крупно нарізаний сир.Накройте другим пластом. Залиште на расстойку, 1 ч. Крок 6

сЕНДВІЧ З ДОМАШНЬОГО Фокачча з шинкою

Змастіть тісто оливковою олією. Розумно присипте сіллю. Випікайте в духовці при 200 ° С 25-30 хв. Вийміть деко з духовки. Повністю остудіть. Крок 7

СЕНДВІЧ З ДОМАШНЬОГО Фокачча з шинкою

Хліб наріжте на 10-12 шматків. Кожен намажте песто. Покладіть шинку, руколу і в'ялені томати. Подавайте.

0/5 (0 Reviews)