Інгредієнти
- 800 г яловичого фаршу
- 2 цибулини
- 4 черешки селери
- 1 солодкий зелений перець
- 3 зубчики часнику
- 3 ч. л. соусу з копчених червоних перців халапеньйо
- 1 стакан томатного соусу
- 2 ст. л. рослинного масла
- 6 булочок для гамбургерів
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 < p>
Лук і часник очистити і подрібнити. Селера і солодкий перець вимити. Селера подрібнити, перець розрізати навпіл і нарізати квадратиками зі стороною 1,5 см, видаливши серцевину. Крок 2
Розігріти в сковороді олію і обсмажити нарізані цибулю, селеру і солодкий перець до м'якості, приблизно 4 хв. Додати подрібнений часник і готувати, час від часу помішуючи, ще 3 хв. Крок 3
Покласти м'ясний фарш, готувати, постійно помішуючи і розминаючи грудки дерев'яною лопаткою або виделкою, 10-12 хв. М'ясо повинно поміняти колір на світло-коричневий. Приправити сіллю, перемішати. Крок 4
Зменшити вогонь, влити томатний і перцевий соуси. Готувати, час від часу перемішуючи, поки маса не загусне, приблизно 15-20 хв. Крок 5
З булочок зрізати верхівку завтовшки 2 см. з нижньої частини видалити частину хлібної м'якушки, залишивши по краях приблизно 0,5 см. Крок 6
Покласти в вийшло поглиблення підготовлений фарш, накрити хлібної кришечкою.
Сендвічі можна приготувати заздалегідь, накрити плівкою і поставити в холодильник. Перед подачею розігріти в духовці або в мікрохвильовій печі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!