Інгредієнти
- свинячий окіст філе – 500 г
- манадрін – 4 шт
- корінь свіжого імбиру – 2 см
- перець чорний мелений – за смаком
- соус хойсін – 2 ст.л.
- цибуля зелена – пучок
- соус соєвий – 4 ст.л.
- масло рослинне – 2-3 ст.л.
- м'ята – пучок
- сіль – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Імбир очистити і подрібнити. Крок 2 М'ясо нарізати тонкими смужками, змішати з імбиром і соєвим соусом, залишити на 10 хв. Потім швидко обсмажити в воке в розпеченому маслі. 3 мандарина очистити, розділити на часточки. Крок 3 Цибулю нарізати на шматочки довжиною 3-4 см. Змішати хойсін і сік 4-го мандарина. Змішати всі інгредієнти, полити соусом салат. Перед подачею викласти на тарілку і посипати листочками м'яти.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!