Салат з вареної ковбаси, ШИНКИ І пряну зелень із заправкою з СИРУ БРІ І ВОЛОСЬКИХ ОРЕХОВ

Інгредієнти

  • 200 г вареної ковбаси
  • 200 г шинки
  • 2 скибочки чіабатти або багета
  • по 1 пучку петрушки і базиліка плюс ще для подачі
  • сік половини лимона
  • вершкове масло

Для заправки:

  • 80 г сиру брі
  • 60 г волоських про Рехов, очищених від шкірки
  • 200 мл молока
  • 1-2 ст. л. панірувальних сухарів
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Хліб наріжте середніми кубиками, збризніть лимонним соком. Зелень дрібно наріжте. Крок 2 Шинку і ковбасу наріжте середніми кубиками. Ковбасу обсмажте на вершковому маслі до золотистого кольору, 2-3 хв. Крок 3 Для заправки в чаші блендера змішайте сир брі, волоські горіхи, молоко, панірувальні сухарі. Посоліть. Перемішайте з підготовленими інгредієнтами. Прикрасьте зеленню і подавайте.

0/5 (0 Reviews)