Інгредієнти
- 200 г вареної ковбаси
- 200 г шинки
- 2 скибочки чіабатти або багета
- по 1 пучку петрушки і базиліка плюс ще для подачі
- сік половини лимона
- вершкове масло
Для заправки:
- 80 г сиру брі
- 60 г волоських про Рехов, очищених від шкірки
- 200 мл молока
- 1-2 ст. л. панірувальних сухарів
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Хліб наріжте середніми кубиками, збризніть лимонним соком. Зелень дрібно наріжте. Крок 2 Шинку і ковбасу наріжте середніми кубиками. Ковбасу обсмажте на вершковому маслі до золотистого кольору, 2-3 хв. Крок 3 Для заправки в чаші блендера змішайте сир брі, волоські горіхи, молоко, панірувальні сухарі. Посоліть. Перемішайте з підготовленими інгредієнтами. Прикрасьте зеленню і подавайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!