Це дуже швидкий ситний салат з грушами і м'ясом. Він прекрасно підходить для передсвяткових днів, коли ви зайняті приготуваннями для новорічного столу, а перекусити колись
Інгредієнти
- сир фета – 150 г
- стиглі груші – 2 шт.
- горіхи кедрові – 100 г
- гостра гірчиця – 1 ч. л.
- оливкова олія для заправки – 4 ст. л.
- варено-копчений свинячий окіст – 300 г
- бальзамічний оцет – 1 ст. л.
- сіль, чорний мелений перець – за смаком
- рукола – 150 г
- сметана – 100 мл
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> варені жовтки – 2 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
окіст і фету нарізати кубиками. Груші розрізати навпіл, видалити серцевину. М'якоть нашаткувати соломкою. Крок 2
Руколу вимити, обсушити. Перемішати в мисці окіст, груші, фету і руколу. Крок 3
В окремій мисці збити жовтки з оцтом і гірчицею. Потроху ввести оливкова олія. Додати сметану, приправити сіллю і перцем. Заправити салат, посипати горішками і подати до столу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!