Інгредієнти
- 300 г вареної шинки
- 300 г сиру «Брест-Литовський Гауда»
- ½ склянки волоських горіхів
- 5 гілочок петрушки
- 200 г майонезу
- сіль, мелений черий перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Наріжте шинку тонкими скибочками, а потім – тонкою соломкою. Сир натріть на дрібній тертці. Крок 2 Волоські горіхи обсмажте на сухій сковороді, постійно помішуючи, 2-3 хв. Потім дуже дрібно порубати або подрібніть в блендері. Крок 3 Дрібно наріжте петрушку і змішайте з шинкою і сиром. Заправте салат майонезом, посоліть і поперчіть. Викладіть салат на тарілки і посипте меленими горіхами.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!