Конкурс рецептів. Середземномор'ї x Інгредієнти
- оцет бальзамічний – 3 ст. л.
- пудра цукрова – 1 ст. л.
- полуниця – 250 г
- перець чорний – 1 щіпка
- цибулина велика – 1 шт.
- сир моцарелла – 350 г
- масло оливкове – 5 ст. л.
- шинка Прошутто – 200 г
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> салат Рукола – 100 г
Покроковий рецепт приготування
В великій мисці змішати оцет, оливкова олія, цукор і, нарізаний півкільцями цибулю, присипати чорним перцем і відставити настоюватися. Нарізану тонкими скибочками полуницю і листя салату додати до маринаду. Розкласти м'ясо і шматочки сиру по тарілках. На кожну тарілку зверху викласти салатну суміш і полити маринадом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!