Конкурс рецептів Груші. Номінація Корисні рецепти з грушами x Інгредієнти
- груша (Конференція, Комес) – 1 шт. велика (або 2 маленьких)
- хамон (сиров'ялена шинка) – 50 г
- шпинат свіжий – 1 невеликий пучок
- фісташки очищені рубані – 3 ст. л.
- сир Пармезан, натертий на дрібній тертці – 2 ст. л. з гіркою
- сік лимонний – 2 ст. л.
Для заправки
- оцет бальзамічний (малиновий) – 1 ст. л.
Для заправки
- олія оливкова Extra Virgin – 4 ст. л.
Для заправки
- сіль – за смаком
- суміш перців свіжомелених – за смаком
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> мед акації – 1-2 ч. л.
Покроковий рецепт приготування
Сир натерти на дрібній тертці. Фісташки порубати не дуже дрібно, 1/2 ст. л. фісташок перетерти в борошно. Для приготування заправки в невеликій ємкості змішати масло, мед, бальзамічний оцет, додати фісташковий борошно, збити до однорідності виделкою, додати спеції за смаком. Шпинат промити, обсушити, нарізати широкими смужками поперек листа, розкласти по тарілках. Скропити заправкою. Груші очистити від шкірки, нарізати тонкими часточками, скропити лимонним соком. Хамон нарізати за розміром груш. Віялом викласти груші з хамоном, посипати рубаними фісташками. Полити салат заправкою і посипати сиром. Давши настоятися 10 хвилин, подавати.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!