Інгредієнти
- 2 грудки цесарки
- 4 яйця цесарки
- 4 середні картоплини
- 10 невеликих редисок
- 1 червона солодка цибулина
- 4 зубчики часнику
- жменю листочків мангольда
- 160 г солоних опеньків
- 4 ст. л. сметани жирністю 15%
- 2 ст. л. хрону
- 50 г вершкового масла
- 4 ст. л. соняшникової нерафінованої олії
- 1 гілочка чебрецю
- по 3 гілочки кропу і кінзи
- сіль, мелений чорний перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 4 солоних бочкових огірочка
< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Варіть картоплю в мундирі до м'якості 25 хвилин; потім обдайте холодною водою, очистіть, наріжте великими часточками і обсмажте у вершковому маслі з 2 зубчиками часнику розчавленого до золотистої скоринки. Крок 2 Редис наріжте тонкими кружальцями, огірки – великими шматочками. Змішайте в мисці картоплю, огірки і редиску, додайте гриби, перемішайте і залиште на 30 хвилин. Крок 3 Що залишився часник дрібно порубати, посипте їм грудку цесарки, посоліть і поперчіть з усіх боків, посипте листочками чебрецю, полийте олією і залиште маринуватися на 5-7 хвилин. Крок 4 Розжарте сковороду-гриль і обсмажують грудку з обох сторін 3-4 хвилини до появи смужок. Переставте в розігріту до 130 ° С духовку на 10-12 хвилин. Трохи остудіть і наріжте великими шматками. Крок 5 Дрібно наріжте кінзу і кріп, покладіть до мариновані овочі разом з шматочками грудки і листочками Мангольд. Крок 6 Змішайте сметану, хрін, сіль і перець, полийте цією заправкою салат. Крок 7 Зваріть яйця-пашот, розбиваючи кожне яйце в мисочку і потім відправляючи його в каструлю з дуже слабо киплячою водою з ложкою оцту (5 хвилин), вийміть шумівкою, обсушити на паперових рушниках. Крок 8 Розкладіть салат по тарілках, на кожну викладіть по яйцю і подавайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!