САЛАТ & QUOT; ШАМПАНСЬКЕ & QUOT;

САЛАТ & amp; QUOT; ШАМПАНСЬКЕ & amp; QUOT;

Парад новорічних салатів x Інгредієнти

  • шинка – 200 г
  • відварна курка – 300 г
  • пекінська капуста – 200 г
  • морква відварна – 2 шт.
  • яйце – 3 шт.
  • борошно – 1 ч. л.
  • майонез – 120 г
  • сіль – за смаком
  • жовток варений – 2 шт.
  • кріп – 1 пучок
  • чорний перець горошком – для прикраси

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

САЛАТ & amp; QUOT; ШАМПАНСЬКЕ & amp; QUOT;

Шинку, морква і курку наріжте дрібно. Крок 2

САЛАТ & amp; QUOT; ШАМПАНСЬКЕ & amp; QUOT;

Яйця збийте, додайте 1 ст. л. води, борошно, перемішайте і з цієї маси підсмажте тонкий омлет. Крок 3

З цієї маси підсмажте тонкий омлет. Крок 4

САЛАТ & amp; QUOT; ШАМПАНСЬКЕ & amp; QUOT;

Наріжте остиглий омлет соломкою. Крок 5

САЛАТ & amp; QUOT; ШАМПАНСЬКЕ & amp; QUOT;

Змішайте капусту, моркву, шинку, курку, нарізану омлет. Посоліть, поперчіть, заправте майонезом. Крок 6

САЛАТ & amp; QUOT; ШАМПАНСЬКЕ & amp; QUOT;

На плоскій тарілці намалюйте майонезом контур пляшки шампанського і з цього малюнку викладіть салат, не виходячи за межі. Прикрасьте салат. Дрібно нарізаною зеленню петрушки обсипте нижню частину пляшки. Розкришіть жовтки і викладіть верхню частину пляшки (шийку). Чорний контур зробіть з перцю горошком. Прикрасьте “пляшку” квіточкою з моркви.

0/5 (0 Reviews)