САЛАТ ПО-Зінов'євської

Привіт друзі. Сьогодні хочу поділитися з вами заметчательним салатом. Сир натертий на дрібній тертці змішуючись з майонезом так апетитно обволаківет великі шматочки соковитих маринованих грибів, кубики копченого м'яса, а натерте яблуко надає таку нотку соковитості! Можна довго описувати, але краще давайте готувати. & Nbsp;

САЛАТ ПО-зінов'євської

Boom святкових рецептів x

 САЛАТ ПО-зінов'євської

Інгредієнти

  • мариновані печериці – 300 г
  • яблуко – 1 шт.
  • твердий сир – 250 г
  • щока свинна – 300 г
  • яйця (зварені круто) – 4 шт.
  • майонез – 150 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Нарізаємо мариновані печериці на чотири частини. До речі, їх я маринована в попередньому рецепті. Крок 2

Нарізаємо кубиками копчене м'ясо. У мене це свинна щока. Я пробувала і з грудинкою і шинкою, виходить також смачно. Крок 3

САЛАТ ПО-Зінов'євської

очищаємо яблуко від шкірки, розрізаємо на 4 частини і натираємо на крупній тертці. Крок 4

САЛАТ ПО-Зінов'євської

також натираємо, тільки на дрібній тертці, твердий сир. Пропускаємо через сіточку зараннее зварені круто яйця. Крок 5

САЛАТ ПО-Зінов'євської

заправляємо майонезом і перемішуємо. До речі я цей салат не солю, солі достатньо у всіх інгредієнтах. Крок 6

Ну ось салат і готовий. Перекладаємо в тарілочку або в форму. Смачного!

0/5 (0 Reviews)