САЛАТ & QUOT; МИШКА & QUOT; З шинкою, маринованою цибулею та яєчних-крохмальної млинчики

Салат не потребує багато зусиль і інгредієнтів, а результат здивує. Відмінний закусочний салат, який порадує не тільки на смак, але і своєю оригінальною подачею.

Інгредієнти < ul>

  • Для млинчиків:
  • 3 яйця
  • 2 ст. л. крохмалю
  • по 1 щіпці: сіль, кукурудзяний крохмаль
  • цукор на кінчику ножа
  • спеції за смаком
  • Для маринаду:
  • 10 ст. л. води
  • 5 ст. л. цукру
  • 7-8 ст. л. оцту виноградного/яблучного
  • Для салату:
  • 300 г шинки
  • 3-4 цибулини
  • 6 яєчно-крохмальних млинчиків
  • майонез для заправки
  • Покроковий рецепт приготування

    Крок 1 для млинчиків: яйця збити до однорідності, додати крохмаль, сіль, цукор , спеції, ретельно перемішати і спекти 6 невеликих тонких млинців. Млинці скрутити, розрізати вздовж і нарізати поперек вузькими смужками. Крок 2 Лук очистити, сполоснути, обсушити, тонко нарізати півкільцями Для маринаду: оцет, воду і цукор змішати і довести до кипіння. Зняти з плити і відразу додати нарізану цибулю. Маринувати цибулю до повного охолодження. Потім маринад злити. Крок 3 Шинку нарізати смужками, додати нарізані млинці і маринована цибуля. Все перемішати. Отриману суміш сервірувати в формі мишки: з млинчика сформувати хвіст, вушка – шматочки шинки, очі і ніс – оливки.

    0/5 (0 Reviews)