В чому краса саме цього салату? Відповідаємо. Не просто окремі листя, а цілий качан салату романо & nbsp; рясно политий соусом цезар. Замість звичайної курки – ніжна цесарка і легкі, тендітні, напівпрозорі грінки, обпалені томати і лисички, що додають відчуття справжнього літа.
Інгредієнти
- романо – 600 г
- соус Цезар – 200 г
- цесарка, готове філе – 200 г
- лисички – 120 г
- черрі – 80 г
- пармезан – 40 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Початок романо рясно змащуємо соусом, заповнюємо його м'ясом цесарки посипаємо пармезаном. Крок 2 Помідори черрі обпалюють пальником. Крок 3 Лисички обсмажуємо. Крок 4 Викладаємо на тарілку романно, цесарку, черрі, лисички, поливаємо соусом, прикрашаємо чіпсами з житнього хліба. До речі
Рецепт надано & nbsp; пекарнею Професор Пуф .
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!