рисові оладки

Відмінний сніданок можна приготувати з вчорашнього ріса.Тем більш готується дуже швидко.

Конкурс Містраль рис як культура x Інгредієнти

  • рис – 1/2 склянки
  • ковбаса (шинка)
  • яйце – 2 шт.
  • кріп
  • часник – 1 зубчик
  • сир – 50 г
  • сіль і перець – за смаком
  • масло рослинне для смаження

< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування

Ша г 1

рисові оладки

Рис зварити в підсоленій воді і остудити. Додати дрібно нарізану ковбасу (будь-яку), все перемішати, додати 2 яйця, сіль, зелень кропу, 1 зубчик часнику. Крок 2

З отриманої маси на розігрітій сковорідці напекти оладки. Обсмажувати з двох сторін. Крок 3

рисові оладки

Зверху посипати натертим сиром , накрити сковорідку кришкою. Як тільки сир розплавиться – оладки готові. Смачного!

0/5 (0 Reviews)