Рибний суп з фрикадельками

Рибний суп з фрикадельками

Інгредієнти

  • 2 шматки білого хліба
  • сіль, чорний мелений перець за смаком
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 100 г кореня селери

  • цибуля ріпчаста
  • молоко
  • 1 л рибного бульйону
  • яйце – 1 шт.
  • масло вершкове – 2 ст.л.
  • морква – 1 шт

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Рибний суп з фрикадельками

Зварити рибний бульйон. Хліб розмочити в молоці, потім віджати. Філе риби з бульйону подрібнити разом з хлібом. Крок 2

Рибний суп з фрикадельками

Одну цибулину очистити, дрібно нарізати. На сковороді розігріти масло, викласти цибулю і смажити 3 хв., Помішуючи. У фарш додати цибулю і злегка збите яйце. Посолити і ретельно перемішати. Сформувати з фаршу фрикадельки діаметром 2 см. Крок 3

Рибний Суп з фрикадельками

Овочі очистити і нарізати невеликими кубиками. Бульйон довести до кипіння, додати овочі, сіль, перець за смаком. Варити 10 хв. Додати фрикадельки і готувати ще 10 хв.

0/5 (0 Reviews)