Інгредієнти
- суміш сухих прованських трав
- філе білої морської риби – 500 г
- сирокопчений окіст – 500 г
- рослинне масло – 2 ст. л.
- сіль, перець
- томатна паста – 3 ст. л.
- лимонний сік – 2 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Рибне філе промити, обсушити і нарізати невеликими шматочками. Скласти в миску, збризнути соком лимона, накрити і помістити в холодильник на 20 хв. Рибу дістати з холодильника і змастити кожен шматочок томатною пастою. Посипати сіллю, перцем і сумішшю сухих трав. Крок 2
Окорок нарізати тонкими смужками , на кожну смужку покласти шматочок рибного філе і згорнути трубочкою. Змастити рослинним маслом. Обсмажувати на решітці гриля протягом 15 хв. При подачі рибні трубочки можна прикрасити шматочками лимона і зеленню або подати з овочевим гарніром.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!