В блюді на вечерю від Ольги Андрєйкін Дмитро Володимирович зібрано все найсмачніше: рибні котлетки, картопляне пюре і навіть гарбузовий соус.
& nbsp;
Інгредієнти
- філе замороженої тилапии – 5-6 шт.
- сіль
- борошно – 2 ст. л.
- рослинне масло
- рис – 1/2 склянки
- велика ріпчаста цибулина – 1 шт.
- мелена папаріка
Для соусу:
- мелена солодка паприка – 1/4 ст. л.
- сіль, мелений чорний перець
- гарбуз – 200-300 г
- мелений гострий червоний перець – 1/4 ч. л.
- томатна паста – 3 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Рис відварити в 1 склянці підсоленої води, це займе хвилин 15.
У цей час приготуйте соус: гарбуз очистити, нарізати шматочками і подрібніть в блендері. У сотейник влийте половину склянки гарячої води, додайте гарбузове пюре. Доведіть рідину до кипіння, а, як закипить, варіть 7-10 хвилин. Потім додайте томатну пасту і спеції, перемішайте і посоліть за смаком. Повинна вийти кисло-солодка підлива середньої густини.
Цибулю очистіть і наріжте кубиками, обсмажте в олії до м'якості. У чашу блендера складіть порізане шматочками сире рибне філе, подрібніть блендером. Потім додайте цибулю (зайве масло злийте), а потім відварений рис. Швидко пробийте масу блендером: рис не повинен перетворитися на пюре. Посоліть, приправте меленою паприкою і перемішайте вилкою.
Зліпити з фаршу котлетки середнього розміру і обваляйте їх у борошні. Обсмажте з двох сторін в рослинному маслі до рум'яної скоринки, спочатку без кришки, а потім під кришкою.
Подавайте рибні котлетки з картопляним пюре і гарбузовим соусом. За бажанням посипте блюдо подрібненою петрушкою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!