Коли обробляє сьомгу, зрізайте тішу і зберігайте в холодильнику. З нею будь-які рибні котлети або фрикадельки виходять соковитими.
Інгредієнти
- 1 велика цибулина
- 150 г дуже сухого жирного сиру
- 1 яйце
- 500 г філе пангасіуса
- 400 г теши сьомги
- 1 середній пучок кропу
- топлене масло
- сіль, мелений чорний перець
- зелений мікс-салат для подачі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Розігрійте духовку до 200 ° С. Очистіть і дуже дрібно наріжте цибулю. Розтопіть в сковороді пару ложок олії, покладіть цибулю, посоліть і обсмажуйте на невеликому вогні приблизно 15 хв. Лук повинен стати золотистим, але не коричневим. Подрібніть цибулю блендером разом з сиром і яйцем. Крок 2
Обидва види риби порубати важким ножем або пропустіть через м'ясорубку з дрібними гратами. Посоліть і поперчіть, змішайте з сирно-цибулевий масою. Крок 3
У кропу видаліть жорсткі стебла, листочки дрібно порубати і додайте у фарш. Ретельно перемішайте. Крок 4
Змащуючи руки маслом, зліпите з фаршу невеликі круглі товстенькі фрикадельки. Викладайте фрикадельки на застелений пергаментом деко на деякій відстані один від одного. Крок 5 Запікайте фрикадельки до готовності, приблизно 12 хв. Подавайте гарячими, з зеленим салатом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!