Рибні фрикадельки готують по всьому світу. Цей & nbsp; варіант & nbsp; & ndash; з Іспанії. Хек ідеально підходить для & nbsp; фрикадельок, так що давайте підемо за & nbsp; іспанцями, вони в & nbsp; рибі толк знають.
Інгредієнти
- 600 г філе хека
- 2 скибочки підсушеного білого хліба
- 2 яйця
- мука
- оливкова олія
- сіль, мелений черий перець
Для соусу:
- 500 г свіжомороженого горошку
- 300 мл рибного бульйону
- 1/2 склянки білого вина
- 1 пучок петрушки
- 1 зубчик часнику
- 1 ст. л. борошна
- оливкова олія
- сіль
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1 Наріжте філе хека маленькими шматочками і порубати ножем або подрібніть в режимі «пульс» в кухонному комбайні. Хліб замочіть у воді, відіжміть і додайте до риби. Злегка збийте яйця, посоліть і поперчіть, додайте у фарш, добре перемішайте. Крок 2 Мокрими руками скачайте фрикадельки розміром трохи більше волоського горіха. Крок 3 В широкій сковороді розігрійте масло і обсмажте фрикадельки в 2-3 прийоми, постійно перевертаючи, до рум'яної скоринки з усіх боків. Готові фрикадельки перекладайте на паперові рушники. Крок 4 Очистіть часник і дрібно наріжте. Розігрійте в широкій каструлі оливкову олію і обсмажте часник, 2 хв. Всипте борошно і смажте, помішуючи, 1 хв. Влийте вино і бульйон, додайте горошок і варіть приблизно 5 хв., Поки горошок НЕ буде майже готовий. Крок 5 Додайте в каструлю фрикадельки і готуйте все разом ще 5 хв. Посипте блюдо дрібно нарізаною петрушкою, вимкніть вогонь, накрийте каструлю кришкою і дайте постояти 6-8 хв. перед подачею на стіл.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!