рульку ягняти

рульку ягняти

Інгредієнти

  • 2 середні морквини
  • 1 г маринованого кайенского перцю
  • рослинне масло – 2 ст.л.
  • 50 мл соусу демі-глясе
  • 400 г молодої картоплі
  • по 2 гілочки свіжої петрушки і розмарину
  • 4 рульки ягняти (вагою по 450 г)
  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина
  • 100 г салату-латуку
  • 400 мл світлого пива
  • 2 щіпки сухого розмарину
  • 2 зубчик часнику
  • 50 г помідорів чері

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Замариновать рульки в пиві з додаванням рубаної цибулини протягом 3 год; обсмажити на сковороді на рослинному маслі до золотистого кольору, додати маринад і деміфологізовані гляс. Гасити на слабкому вогні 1 ч. Крок 2 Рульки вийняти, а рідина продовжувати варити ще пару хвилин, поки вона не загусне. В отриманий соус додати маринований кайенский перець, сіль, щіпку розмарину і рубаний зубчик часнику, процідити. Крок 3 Морква очистити і відварити. Картоплю відварити “в мундирі” до готовності, нарізати кружальцями, злегка обсмажити на олії з додаванням меленого розмарину і рубленого зубчики часнику. Крок 4 Морква нарізати тонкими брусочками і також обсмажити. Рульку викласти на тарілку, полити соусом. Як гарнір використовувати картоплю і моркву. Прикрасити блюдо листям салату, помідорами і зеленню.

0/5 (0 Reviews)