Інгредієнти
- 2 середні морквини
- 1 г маринованого кайенского перцю
- рослинне масло – 2 ст.л.
- 50 мл соусу демі-глясе
- 400 г молодої картоплі
- по 2 гілочки свіжої петрушки і розмарину
- 4 рульки ягняти (вагою по 450 г)
- цибуля ріпчаста – 1 цибулина
- 100 г салату-латуку
- 400 мл світлого пива
- 2 щіпки сухого розмарину
- 2 зубчик часнику
- 50 г помідорів чері
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Замариновать рульки в пиві з додаванням рубаної цибулини протягом 3 год; обсмажити на сковороді на рослинному маслі до золотистого кольору, додати маринад і деміфологізовані гляс. Гасити на слабкому вогні 1 ч. Крок 2 Рульки вийняти, а рідина продовжувати варити ще пару хвилин, поки вона не загусне. В отриманий соус додати маринований кайенский перець, сіль, щіпку розмарину і рубаний зубчик часнику, процідити. Крок 3 Морква очистити і відварити. Картоплю відварити “в мундирі” до готовності, нарізати кружальцями, злегка обсмажити на олії з додаванням меленого розмарину і рубленого зубчики часнику. Крок 4 Морква нарізати тонкими брусочками і також обсмажити. Рульку викласти на тарілку, полити соусом. Як гарнір використовувати картоплю і моркву. Прикрасити блюдо листям салату, помідорами і зеленню.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!