Зміст
Інгредієнти
Для рулетиків зі свинини | |
---|---|
Свинина (тонкі шматочки) | 500 г |
Спаржа | 200 г |
Сіль і перець | за смаком |
Олія | для смаження |
Для голландського соусу | |
Жовтки | 3 шт |
Вершкове масло | 100 г |
Лимонний сік | 1 ст.л. |
Сіль і білий перець | за смаком |
Як приготувати (покроковий рецепт)
Приготування рулетиків зі свинини із спаржею
- Підготуйте м’ясо. Наріжте свинину на тонкі шматочки. Трохи відбийте їх, посоліть і поперчіть.
- Підготуйте спаржу. Очистьте нижню частину стебел спаржі, відріжте тверді кінці. Бланшуйте спаржу в киплячій воді 2-3 хвилини, потім відкиньте на друшляк і промийте холодною водою.
- Згорніть рулетики. Покладіть кілька стебел спаржі на край кожного шматочка свинини та згорніть рулетиком. Закріпіть зубочисткою або кулінарною ниткою.
- Обсмажте рулетики. Нагрійте олію на сковороді та обсмажте рулетики з усіх боків до золотистої скоринки. Потім накрийте кришкою і тушкуйте ще 5-7 хвилин до готовності.
Приготування голландського соусу
- Підготуйте водяну баню. Поставте миску з жовтками над каструлею з ледь киплячою водою. Вода не повинна торкатися дна миски.
- Додайте лимонний сік. Почніть збивати жовтки, поступово додаючи лимонний сік.
- Додайте вершкове масло. Повільно додавайте розтоплене тепле масло, постійно збиваючи, поки соус не загусне. Додайте сіль і білий перець за смаком.
Подача
- Полийте рулетики соусом. Перед подачею полийте рулетики голландським соусом та подавайте гарячими.
Смачного! Рулетики зі свинини з ніжною спаржею і голландським соусом стануть прекрасною стравою для особливих випадків.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!