Рулетики з свинини із спаржею і голландським соусом

Інгредієнти

Для рулетиків зі свинини
Свинина (тонкі шматочки) 500 г
Спаржа 200 г
Сіль і перець за смаком
Олія для смаження
Для голландського соусу
Жовтки 3 шт
Вершкове масло 100 г
Лимонний сік 1 ст.л.
Сіль і білий перець за смаком

Як приготувати (покроковий рецепт)

Приготування рулетиків зі свинини із спаржею

  1. Підготуйте м’ясо. Наріжте свинину на тонкі шматочки. Трохи відбийте їх, посоліть і поперчіть.
  2. Підготуйте спаржу. Очистьте нижню частину стебел спаржі, відріжте тверді кінці. Бланшуйте спаржу в киплячій воді 2-3 хвилини, потім відкиньте на друшляк і промийте холодною водою.
  3. Згорніть рулетики. Покладіть кілька стебел спаржі на край кожного шматочка свинини та згорніть рулетиком. Закріпіть зубочисткою або кулінарною ниткою.
  4. Обсмажте рулетики. Нагрійте олію на сковороді та обсмажте рулетики з усіх боків до золотистої скоринки. Потім накрийте кришкою і тушкуйте ще 5-7 хвилин до готовності.

Приготування голландського соусу

  1. Підготуйте водяну баню. Поставте миску з жовтками над каструлею з ледь киплячою водою. Вода не повинна торкатися дна миски.
  2. Додайте лимонний сік. Почніть збивати жовтки, поступово додаючи лимонний сік.
  3. Додайте вершкове масло. Повільно додавайте розтоплене тепле масло, постійно збиваючи, поки соус не загусне. Додайте сіль і білий перець за смаком.

Подача

  1. Полийте рулетики соусом. Перед подачею полийте рулетики голландським соусом та подавайте гарячими.

Смачного! Рулетики зі свинини з ніжною спаржею і голландським соусом стануть прекрасною стравою для особливих випадків.

0/5 (0 Reviews)