Рулетики з листкового тіста з сиром і шинкою і овочами

Інгредієнти

Основні інгредієнти
Листкове тісто (готове, заморожене) 500 г
Шинка 150 г
Твердий сир 100 г
Болгарський перець 1 шт
Помідори 1 шт
Зелень (петрушка або базилік) за смаком
Яйце (для змащування) 1 шт
Сіль і перець за смаком

Як приготувати (покроковий рецепт)

Підготовка начинки

  1. Підготуйте інгредієнти. Наріжте шинку та сир невеликими кубиками. Болгарський перець і помідор наріжте дрібними кубиками. Подрібніть зелень.
  2. Змішайте начинку. У мисці змішайте шинку, сир, болгарський перець, помідор і зелень. Додайте сіль і перець за смаком, добре перемішайте.

Формування рулетиків

  1. Підготуйте тісто. Розкачайте листкове тісто на злегка посипаній борошном поверхні до товщини приблизно 3-4 мм.
  2. Викладіть начинку. Рівномірно розподіліть начинку по поверхні тіста, залишаючи трохи місця по краях.
  3. Згорніть рулет. Акуратно згорніть тісто з начинкою в рулет. Наріжте рулет на шматочки шириною 2-3 см.

Випікання

  1. Підготуйте деко. Застеліть деко пергаментним папером. Викладіть рулетики на деко зрізом догори, залишаючи трохи місця між ними.
  2. Змастіть яйцем. Збийте яйце та змастіть ним верх кожного рулетика для красивої золотистої скоринки.
  3. Випікайте. Розігрійте духовку до 180°C і випікайте рулетики протягом 15-20 хвилин, поки вони не стануть золотистими.

Подача

  1. Подавайте гарячими або теплими. Рулетики можна подавати як гарячу закуску або перекус. Вони добре поєднуються з соусами на основі сметани або йогурту.

Смачного! Ці рулетики з листкового тіста з сиром, шинкою та овочами — чудовий варіант для перекусу або частування гостей.

0/5 (0 Reviews)