РУЛЕТИ З ТЕЛЯТИНИ

РУЛЕТИ З ТЕЛЯТИНИ

Інгредієнти

  • 4 ескалопа з телятини
  • 8 стебел спаржі
  • 4 тонких шматка телячої ковбаси
  • 2 тонких шматка голландського сиру
  • 4 смужки копченого бекону
  • 2,5 ст. л. борошна
  • 3 ст. л. вершкового масла
  • 1 ст. л. рослинного масла
  • 3 ст. л. білого сухого вина
  • сіль, перець за смаком

Покроковий рецепт приготування

крок 1

РУЛЕТИ З ТЕЛЯТИНИ

Спаржу вимити і очистити. Опустити стебла на 3 хв. в киплячу воду. Відкинути на друшляк, зберігши 3 ст. л. відвару. Крок 2

РУЛЕТИ З ТЕЛЯТИНИ

Ескалопи вимити, покласти кожен між двома шарами харчової плівки і відбити в прямокутники розміром приблизно 12 х 18 см. Злегка присолити. Крок 3

РУЛЕТИ З ТЕЛЯТИНИ

Телячу ковбасу і бекон нарізати тонкими скибочками. Крок 4

РУЛЕТИ З ТЕЛЯТИНИ

Покласти на кожен ескалоп по шматку ковбаси і сиру. Зверху помістити по 2 стебла спаржі так, щоб кінчики були видні з двох сторін. Згорнути рулетиками. Крок 5

РУЛЕТИ З ТЕЛЯТИНИ

Змішати борошно з сіллю і перцем і обваляти в цій суміші кожен рулет. Обернути рулети смужками бекону. Розігріти в сковороді 2 ст. л. вершкового і 1 ст. л. рослинного масла, обсмажити рулети, часто перевертаючи, 10 хв. Крок 6

РУЛЕТИ З ТЕЛЯТИНИ

Швидко закип'ятити вино з вершковим маслом і полити цим соусом рулетики.

0/5 (0 Reviews)