Інгредієнти
- 4 ескалопа з телятини
- 8 стебел спаржі
- 4 тонких шматка телячої ковбаси
- 2 тонких шматка голландського сиру
- 4 смужки копченого бекону
- 2,5 ст. л. борошна
- 3 ст. л. вершкового масла
- 1 ст. л. рослинного масла
- 3 ст. л. білого сухого вина
- сіль, перець за смаком
Покроковий рецепт приготування
крок 1
Спаржу вимити і очистити. Опустити стебла на 3 хв. в киплячу воду. Відкинути на друшляк, зберігши 3 ст. л. відвару. Крок 2
Ескалопи вимити, покласти кожен між двома шарами харчової плівки і відбити в прямокутники розміром приблизно 12 х 18 см. Злегка присолити. Крок 3
Телячу ковбасу і бекон нарізати тонкими скибочками. Крок 4
Покласти на кожен ескалоп по шматку ковбаси і сиру. Зверху помістити по 2 стебла спаржі так, щоб кінчики були видні з двох сторін. Згорнути рулетиками. Крок 5
Змішати борошно з сіллю і перцем і обваляти в цій суміші кожен рулет. Обернути рулети смужками бекону. Розігріти в сковороді 2 ст. л. вершкового і 1 ст. л. рослинного масла, обсмажити рулети, часто перевертаючи, 10 хв. Крок 6
Швидко закип'ятити вино з вершковим маслом і полити цим соусом рулетики.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!