Інгредієнти
- 800 г свинячої вирізки
- 50 г оливок
- 1 ст. л. каперсів
- 2 ст. л. кедрових горіхів
- 0,25 склянки свіжих хлібних крихт
- 2 ст. л. тертого пармезану
- 2 гілочки чебрецю
- 2 ст. л. рослинного масла
- сіль, перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 < p>
Чебрець дрібно нарізати. Оливки, каперси і кедрові горішки порубати в однорідну масу. Крок 2
Додати хлібні крихти, пармезан, чебрець і 1 ст. л. масла. Перемішати. Крок 3
Свинину розрізати на 4 шматки, накрити плівкою і відбити в тонкий пласт. Розкласти на шматки начинку і згорнути м'ясо рулетиками. Закріпити краю зубочистками. Посолити, поперчити. Розігріти масло і обсмажити в ньому рулети, по 3 хв. з кожного боку. Накрити кришкою і готувати на невеликому вогні 8-10 хв. Подавати зі смаженими помідорами.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!