Інгредієнти
- 700 г свинячого філе
- 200 г чорносливу без кісточок
- 150 г бекону, нарізаного смужками
- 2 склянки сухого червоного вина
- 1 ст. л. рослинного масла
- сіль, чорний мелений перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Свинину нарізати тонкими довгими смужками, відбити, посолити і поперчити. Чорнослив нарізати невеликими шматочками. Викласти чорнослив на кожен шматок свинини і згорнути в рулет. Крок 2
Обернути кожен рулет смужкою бекону і закріпити дерев'яними зубочистками. Укласти в миску, залити вином, накрити кришкою і прибрати на ніч у холодильник. На наступний день вино злити. Розігріти духовку до 190 ° С. Форму для запікання змастити маслом, покласти рулети і запікати 35-40 хв., Час від часу перевертаючи.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!