Інгредієнти
- середні баклажани – 2 шт.
- часник – 2 зубчики
- бальзамічний оцет – 1 ст. л.
- пучок петрушки
- маслини без кісточок – 7 шт.
- тертий пармезан для подачі – 2 ст. л.
- сіль, мелений чорний перець
- м'ясний фарш – 100 г
- тертий пармезан – 4 ст. л.
- біле сухе вино – 3/4 склянки
- томатна паста – 1 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Баклажани помити і нарізати уздовж скибочками завтовшки 0,5 см. Викласти в друшляк, рясно посолити. Залишити на 15 хвилин.
Потім відварити в киплячій воді 2-3 хвилини (або обсмажити з двох сторін в рослинному маслі), відкинути на друшляк.
Листя петрушки, маслини і часник подрібнити і з'єднати з м'ясним фаршем, посолити , приправити перцем, додати тертий сир і перемішати.
Розігріти духовку до 180-200 & deg; С.
Викласти начинку на скибочки баклажанів, звернувши кожен в рулет. Викласти рулети швом вниз у форму для запікання. Томатну пасту розбавити невеликою кількістю води, додати бальзамик і вино, перемішати і залити цією сумішшю рулети. Запікати в розігрітій духовці 30-40 хвилин. Подавати, посипавши рубаною петрушкою і тертим сиром. Текст: Ольга Родіонова
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!