Рулет З СВИНЯЧИЙ очеревини з чорносливом У ДУХОВЦІ

Рулет З СВИНЯЧИЙ очеревини з чорносливом У ДУХОВЦІ

Інгредієнти

  • 50 г чорносливу без кісточок
  • сік 1 апельсина
  • 1 ч. л. меленої кориці
  • 1,5 кг свинячої очеревини зі шкірою
  • сіль, перець за смаком
  • 2 ст. л. рослинного масла

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Очеревину вимити і обпалити. Зрізати шкіру, залишивши з одного довгого краю ділянку в 10 см. Зробити на шкірі паралельно короткому краю глибокі надрізи на відстані 1 см. Зрізати смужки через одну. Крок 2

Рулет З СВИНЯЧИЙ очеревини з чорносливом у ДУХОВЦІ

Чорнослив промити, скласти в сотейник, додати апельсиновий сік і корицю. Готувати 5 хв. Дати охолонути, потім подрібнити в пюре. Перевернути свинину шкірою вниз, присипати сіллю і перцем. Розподілити пюре з чорносливу, залишивши з кожного краю по 2 см. Крок 3

Розігріти духовку до 200 ° С. Згорнути з довгого краю свинину рулетом. Туго перев'язати мотузкою. Змазати маслом. Покласти на деко шкірою вгору і запікати 1 год. Перекласти м'ясо на блюдо, накрити листом фольги і залишити на 15 хв.

0/5 (0 Reviews)