Інгредієнти
- 50 г чорносливу без кісточок
- сік 1 апельсина
- 1 ч. л. меленої кориці
- 1,5 кг свинячої очеревини зі шкірою
- сіль, перець за смаком
- 2 ст. л. рослинного масла
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Очеревину вимити і обпалити. Зрізати шкіру, залишивши з одного довгого краю ділянку в 10 см. Зробити на шкірі паралельно короткому краю глибокі надрізи на відстані 1 см. Зрізати смужки через одну. Крок 2
Чорнослив промити, скласти в сотейник, додати апельсиновий сік і корицю. Готувати 5 хв. Дати охолонути, потім подрібнити в пюре. Перевернути свинину шкірою вниз, присипати сіллю і перцем. Розподілити пюре з чорносливу, залишивши з кожного краю по 2 см. Крок 3
Розігріти духовку до 200 ° С. Згорнути з довгого краю свинину рулетом. Туго перев'язати мотузкою. Змазати маслом. Покласти на деко шкірою вгору і запікати 1 год. Перекласти м'ясо на блюдо, накрити листом фольги і залишити на 15 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!