Інгредієнти
- свиняча рулька
- морква
- 1 варене яйце
- часник
- прянощі
- перець
- сіль
- лавровий лист
Покроковий рецепт приготування
Рульку розрізати уздовж, відокремити від кістки. Розгорнути, злегка відбити, посолити, поперчити, посипати прянощами (наприклад, коріандром, сушеним кропом і лавровим листом) і дрібно рубаним часником.
На м'ясо покласти смужку очищеної сирої моркви і половинки вареного яйця. Згорнути рулетом, загорнути в марлю, щільно перев'язати кулінарною ниткою. Покласти в каструлю і залити водою так, щоб вона повністю покривала рулет.
Довести до кипіння, посолити (вода повинна бути солоною) і покласти кілька лаврових листів. Варити 2 години.
Дістати рулет, коли зійде пар і покласти під важкий гніт на ніч.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!