Рулет З підкопченими ТЕЛЯТИНИ з шинкою І спаржевої квасолі ПІД СОУСОМ А-ЛЯ ЧІМІЧУРРІ

Соус чімічуррі & ndash; виходець з Латинської Америки & ndash; це гострий соус густої консистенції, & nbsp; відмінно поєднується з червоним м'ясом (яловичиною, телятиною, бараниною).

Кращі страви з наших продуктів Святковий food-styling x Інгредієнти

  • телятина підкопченим (вирізка) – 400 г
  • шинка – 2 довгих скибочки
  • квасоля спаржева (різнобарвна) – 150 г
  • масло рослинне для обсмажування

для подачі:

  • свіжий салатний мікс, соус-бальзамик, арахіс.

для соусу чімічуррі:

  • зелень петрушки і кінзи – по 4 гілочки
  • цибуля зелена – 2 стебла
  • зелені пір'я часнику – 3 стебла
  • арахіс – 1 ст. л.
  • томати в'ялені – 70 г
  • орегано (сушений) – ½ ч. л .
  • перець чилі червоний – ¼ шт.
  • оцет винний червоний – 1 ст. л.
  • сіль – за смаком
  • масло рослинне нерафінована – 60 мл

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Готуємо соус чімічуррі (авторський варіант): петрушку, кінзу, зелену цибулю і зелений часник подрібнити в блендері; додати арахіс, в'ялені томати, орегано, перець чилі, оцет, сіль, потім додати рослинне масло і знову все ретельно перемішати до отримання однорідної консистенції. Відлити ¼ частина отриманого соусу для маринаду, решту прибрати в холодильник до подачі – компоненти соусу повинні «переженилися» один з одним. Крок 2 М'ясну вирізку заздалегідь подкоптіть на вільхових тирсі до напівготовності. Повністю остудити, відрізати 2 великих тонких стейка. Щоб м'ясо під час готування не повело від високої температури зробити ножем по 2-3 неглибоких діагональних надрізи. Обмазати стейки соусом-маринадом і накрити їх харчовою плівкою, відставити на 1 годину. Крок 3 Зробити рулети: загорнути в кожен стейк спаржеву квасолю, попередньо обгорнуту в довгий скибочку шинки пармської. Обсмажити рулети на сковороді-гриль і довести до готовності в духовці при температурі 200 ° C. Нехай м'ясо постоїть під фольгою 3 хвилини перед подачею. Крок 4 Подача страви: рулет викласти на центр тарілки, гарнірувати свіжим салатним міксом (рукола і мангольд), подавати з соусом чімічуррі; декорувати соусом-бальзаміком, арахісом і перцем чилі. Корисна порада

Вийнявши м'ясо з духовки або знявши його зі сковороди, не поспішайте відразу ж нести його на стіл. Дайте м'яса & quot; відпочити & quot; 3-5 хвилин, накривши його фольгою. & Nbsp; & quot; Відпочиле м'ясо & quot; набагато смачніше.

Господині на замітку

Щоб м'ясо (стейки, лангети, рулети) під час готування на сковороді не повівся від високої температури зробіть ножем по 2-3 неглибоких діагональних надрізи.

0/5 (0 Reviews)