Інгредієнти
- фарш з індички – 500 г
- напівтвердий сир Фоль Епі – 250 г
- цибуля великий – 1 шт.
- вершки жирністю 12% – 100 мл
- сіль – за смаком
- нарізані пряні трави – 0,25 склянки
- масло вершкове – 1 ч. л.
- сухарі панірувальні – 4 ст. л.
- яйце – 1 шт.
- нарізана петрушка – 2 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Замочити панірувальні сухарі в вершках і залишити на 10 хв. Лук очистити, дрібно нарізати. У сковороді нагріти вершкове масло і обсмажити цибулю, 5-6 хв. Крок 2
Змішати в мисці фарш з індички з цибулею, сухарями, яйцем, сіллю, перцем і подрібненою петрушкою. Крок 3
На лист пергаменту викласти прямокутником половину підготовленого фаршу. Присипати тертим сиром і нарізаною зеленню. Викласти фарш, що залишився і згорнути в рулет. Щільно загорнути в пергамент, перекласти на змащене маслом деко і випікати в духовці 45-50 хв. при 180 & deg; C.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!