Котлети і не курячі і не рибні! Соковиті, м'які, оригінальні! Смак риби не дуже відчувається, морська капуста надає оригінальний смак.
Скарби моря для здоров'я і краси x Інгредієнти
- куряча грудка 300 г
- фарш з річкової риби (окунь) 400 г
- цибуля 1 шт.
- сало 100 г
- морська капуста 80 г
- яйця курячі 1 шт.
- сіль
- перець
- спеції для птиці
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Приготувати фарш з річкової риби (у мене з окуня), щоб кісточки не відчувати, раджу перекрутити 2-3 рази разом з салом. Курячі грудки нарізати шматочками (нарубати). Крок 2 Приготувати фарш для котлет з рибного фаршу, рубаного м'яса курячих грудок, яйця, морської капусти, спецій і цибулі. Добре перемішати і дати постояти хвилин 20-30. Крок 3 Сформувати котлетки і обсмажити на помірному вогні до золотистої скоринки. Господині на замітку
Щоб котлети були по-соковитіше візьміть НЕ курячу грудку, а м'ясо з курячих ніжок або стегенець.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!