Кулінари цінують тофу за те, що він володіє щасливою здатністю вбирати смаки тих продуктів, з якими він межує на тарілці. & Nbsp; Посмаживши тофу зі свининою, ми отримаємо смак свинини, а відварити в рибному бульйоні, зауважимо типовий рибний смак. А додавши такий ароматизований тофу до рису ще більше ускладнити головоломку.
Інгредієнти
- 2 ст.л. рослинного масла
- 230 г фаршу з свинини
- 1 перець халапеньо
- 4 зубчики часнику
- шматочок імбиру в 4 см
- 4 стебла цибулі -порея
- 1 ст.л. томатної пасти
- 1 ч.л. свежемолотого чорного перцю
- 400-500 мл курячого бульйону
- 3 ст.л. соусу з чорної квасолі
- 1 ст.л. крохмалю
- 450 г тофу
- 400 г гарячого відварного рису
- базилік
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 обсмажте фарш на рослинному маслі, близько 8 хвилин. Крок 2 Додайте нарізану кільцями халапеньйо, подрібнений часник, тертий імбир і нарізану цибулю-порей. Готуйте, часто помішуючи, поки овочі не стануть м'якими, близько 3 хвилин. Крок 3 Додайте томатну пасту і чорний перець і готуйте, постійно перемішуючи, поки паста не потемніє, близько 1 хвилини. Крок 4 Додайте бульйон і соус з чорної квасолі. Доведіть до кипіння. Крок 5 Змішайте крохмаль і 1 ст. води в маленькій мисці до утворення кашки, потім додайте в бульйон. Доведіть до кипіння і варіть, поки суміш не загусне, близько 1 хвилини. Крок 6 Додайте тофу, накрийте кришкою і дайте покипіти на повільному вогні, поки тофу не прогріється (не намагайтеся збовтувати або перемішувати, інакше тофу розвалиться на частини). Крок 7 Додайте тофу до готового рису і прикрасьте листочками базиліку.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!