Для цієї страви краще всього підійде довгозерний пропарений рис. Зерна такого рису при варінні не злипаються. Крім того, при обробці парою до 80% вітамінів і мінералів, що містяться в рисової оболонці, переходять в зерно.
Інгредієнти
- 200 г зеленого горошку
- 100 г нежирної шинки
- 300 г довгого рису
- масло рослинне – 3 ст.л.
- 100 г філе свинини
- креветки очищені
- 3 ч. л. соєвого соусу
- часник – 1 зубчик
- 1 ст. л. рубаною кінзи
- 100 г філе індички
- 200 г печериць
Покроковий рецепт приготування
Відварити рис до готовності – 20 хв. Часник подрібнити. Печериці порізати дольками. Свинину і індичку нарізати тонкими смужками, шинку – маленькими кубиками. Горошок вийняти з банки, обсушити, залишити 100 мл соку. Розжарити 1 ст. л. масла. Швидко обсмажити часник, додати 1 ч. Л. соєвого соусу, печериці. Смажити, помішуючи, 3 хв. на сильному вогні. Відкласти на паперовий рушник. Додати в сковороду 1 ст. л. масла і 1 ч. л. соєвого соусу і, постійно помішуючи, 3 хв. обсмажувати свинину і індичку. Відкласти в окремий посуд. Масло, що залишилося розігріти з іншим соєвим соусом, додати шинку, м’ясо, креветки, печериці та горошок. Готувати, перемішуючи, 30 сек., Потім додати зварений рис, влити сік від горошку, перемішати і готувати ще 3 хв. Прикрасити зеленню.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!