Ревуельта з шинкою і копчені ковбаси

Інгредієнти

  • 70 г копченої шинки
  • 70 г копченої ковбаси
  • яйце – 4 шт
  • масло оливкове – 2 ст.л.
  • 1 ч. л. солодкого перцю
  • 12 скибочок багета

Покроковий рецепт приготування

Нарізати шинку і ковбасу дрібними кубиками, підсмажити до золотистого кольору в оливковій олії. Додати перець, залити збитими яйцями, посолити. Зменшити вогонь, перемішати суміш на сковорідці. Швидко вийняти блюдо з сковорідки (воно дійде до готовності само), нарізати шматочками. Одночасно підсмажити хліб. Викласти блюдо на скибочки підсмаженого хліба, швидко подати на стіл.

0/5 (0 Reviews)