РАГУ З КАРТОПЛІ З варенням грудинка

Сама зрозуміла їжа для холодної пори року & ndash; це м'ясо з картоплею. Якщо ви заздалегідь зварили грудинку, рагу (приготовлени якого зазвичай займає майже 3 години) буде у вас готове хвилин за сорок.

 РАГУ З КАРТОПЛІ З варенням грудинка

Інгредієнти

  • 600 г вареної грудинки
  • 6 середніх картфелін
  • 1 червоний солодкий перець
  • 2 середні цибулини
  • 5-6 зубчиків часнику
  • 1,5 склянки бульйону або води
  • сіль, мелений чорний перець

покроковий рецепт приготування Я

Крок 1 Очистіть цибулю і наріжте середніми пір'ям. Картопля за бажанням очистіть або просто вимийте щіткою, наріжте середніми скибочками. Солодкий перець очистіть і наріжте квадратиками 1,5 см. Часник роздушіть, очистіть і порубаєте. Крок 2 Порубаєте варене м'ясо середніми шматочками, видаляючи плівки і відокремлюючи жир. Жир порубати окремо, як можна дрібніше. Крок 3 В глибокій вогнетривкої формі для запікання (наприклад, утятніце) розтопіть жир на середньому вогні. Покладіть цибулю, обсмажуйте 5 хв. Додайте солодкий перець і картопля, обсмажуйте 10 хв. Крок 4 Додайте часник і м'ясо, перемішайте, влийте бульйон або воду, доведіть до кипіння. Закрийте кришкою, поставте в розігріту до 160 ° С духовку, готуйте 30-40 хв.

0/5 (0 Reviews)