Інгредієнти
- масло рослинне – 3 ст. л.
- корінь імбиру – 2 см
- помідор – 2 шт.
- цибуля – 1 шт.
- гострий зелений перчик – 1 шт.
- порошок чилі – 0,25 ч. л.
- консервований зелений горошок – 100 г
- нарізана кінза – 2 ст. л.
- фарш з індички – 500 г
- товчений часник – 2 зубчики
- сіль – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Лук, часник і корінь імбиру очистити, дрібно нарізати. З гострого перчика видалити насіння, м'якоть подрібнити. Помідори вимити, нарізати кубиками. Крок 2
Розігріти в сотейнику масло і обсмажити цибулю, 7-8 хв. Покласти помідори, гострий перчик і кінзу, готувати 3-4 хв. Додати фарш, імбир, часник і порошок чилі. Посолити за смаком і обсмажувати протягом 8-10 хв. до коричневого кольору. Крок 3
Додати горошок і прогріти, 1-2 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!