Інгредієнти
- 1 кг філе грудки цесарки
- 200 г дрібної білої квасолі
- 300 г листочків молодого шпинату
- 1 велика біла цибулина
- 4 зубчики часнику оливкова олія «екстра вірджин»
- 0,5 ч. л. сушеного розмарину сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Заздалегідь замочіть суху квасолю на 6-8 годин в холоднойводе. Потім промийте, залийте свіжою холодною водою, доведіть до кипіння і варіть (без солі!) До мягкостіпрімерно 40 хвилин. Відкиньте на друшляк Крок 2 Очистіть і тонкими половинками гуртків наріжте цибулю і часник. Філе грудки наріжте великими шматками, посоліть, поперчіть і швидко обсмажте в оливковій олії до легкої скоринки. Вийміть обсмажені шматки на тарілку. Крок 3 Підлийте масла в сковороду, обсмажують цибулю і часник з розмарином до м'якості 5 хвилин. Покладіть шматки грудки, влийте 0,5 склянки води, посоліть і поперчіть, доведіть до кипіння. Готуйте під кришкою 5 хвилин. Додайте квасолю, готуйте під кришкою ще 15 хвилин Крок 4 Всипте шпинат (його, можливо, доведеться трохи утрамбувати) і накрийте кришкою. Приблизно через 3 хвилини шпинат вже повинен повянуть – тоді відкрийте кришку і перемішайте рагу. Приправте додатково перцем і оливковою олією, подавайте гарячим Господині на замітку
Убистрітяь приготування цієї страви можна, використавши готову консервовану квасолю і заморожений шпинат.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!