Конкурс рецептів & quot; Меню по-ірландськи & quot; x Інгредієнти
- чорний перець горошком
- масло рослинне
- морква – 2 шт. великих
- баранина (м'якоть) – 800 г
- м'ята свіжа – 1 гілочка
- сіль
- часник – 4-5 зубчиків
- картопля – 4-5 шт. середніх
- помідори – 2 шт. великих
- капуста білокачанна – 400 г
- кабачки (краще молоді) – 2 шт. середніх
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 М'ясо нарізати невеликими шматками і обсмажити до золотистого кольору на розігрітій олії. Додати нарізаний півкільцями (або четвертинками кілець) цибулю і смажити ще 5-7 хвилин, помішуючи. Крок 2 Додати крупно нарізану капусту, крупно нарізану картоплю, кабачок (нарізаний напів-кружечками), морква і помідор – нарізані кубиками. Крок 3 Влити 2 склянки підсоленого окропу і тушкувати на повільному вогні протягом 1,5-2 годин. В кінці гасіння додати зубчики часнику, чорний перець, кілька листочків м'яти.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!