ПИРОЖКИ З брокколі, шинкою І СИРОМ

Ваші гості будуть дуже задоволені, коли ви почастуєте їх за святковим столом гарячими пиріжками. Зробити це дуже просто: підготуйте пиріжки заздалегідь і приберіть в холодильник, а в духовку поставте, коли до подачі залишиться півгодини.

 ПИРОЖКИ З брокколі, шинкою І СИРОМ

Інгредієнти

  • 500 г листкового дріжджового тіста
  • 150 г вершкового сиру
  • 100 г сиру чеддер
  • 200 г шинки
  • 200 г брокколі
  • 1 яйце
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Заздалегідь необхідно розморозити листкове тісто. Розігрійте духовку до 200 ° С. Відваріть брокколі в киплячій підсоленій воді, 5 хв. Обдайте холодною водою і обсушити. Наріжте маленькими шматочками. Крок 2 Натріть чеддер на тертці, шинку наріжте маленькими кубиками. Змішайте вершковий сир, чеддер, шинку і брокколі, посоліть і поперчіть. Крок 3 Розкачайте листкове тісто на посипаній борошном робочій поверхні в пласт товщиною 4 мм. Наріжте на квадрати розміром 10х10 см. Викладіть на один кут начинку. Змастіть краї тіста водою і зігніть по діагоналі, щоб у вас вийшли трикутники. Притисніть краю виделкою. Крок 4 Збийте яйце з 1 ст. л. води. Перекладіть пиріжки на деко і змастіть поверхню яйцем. Поставте деко в духовку і випікайте 20-25 хв. Подавайте пиріжки теплими.

0/5 (0 Reviews)