Інгредієнти
- 8 скибочок шинки
- банка консервованої спаржі
- яйце – 1 шт
- 100 г сиру «чеддер»
- 1 цибулина, пучок петрушки
- 1 готовий пісочний корж
- 1 червоний перець
- молоко
- масло ростіть льно – 1 ст.л.
Покроковий рецепт приготування
Перець і цибулю дрібно порізати, помістити разом з маслом в форму, накрити, готувати на максимумі 2 хвилини, перемішавши один раз. Викласти суміш на корж. Додати спаржу і шинку. Збити яйце з молоком, залити пиріг, посипати петрушкою і тертим сиром. Запікати в мікрохвильовій печі при потужності 50% 10 хвилин. Включити гриль і запікати ще 4 хвилини. Дати постояти 5 хвилин.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!