Інгредієнти
- сіль морська
- тісто бездріжджове листкове – 500 г
- базилік – 4-5 гілочок
- яйце (жовток) – 1 шт.
- сир Пармезан – 30 г
- гірчиця – 1 ст. л.
- масло оливкове «екстра вірджин» – 3 ст. л.
- перець чорний
- шинка варена – 300 г
- масло вершкове – 1 ст. л.
- помідор великий – 3 шт.
Покроковий рецепт приготування
шинку нарізати довгими тонкими смужками, обсмажити у вершковому маслі до золотистого кольору. Тісто злегка розкатати і покласти у змащену маслом форму з низькими бортиками. Змастити дно пирога гірчицею, викласти шинку. Помідори нарізати товстими кружальцями і розкласти на шинку. Відокремити листочки базиліка від стебел і дрібно нарізати. Посипати помідори базиліком і дрібно натертим пармезаном, приправити перцем і злегка посолити. Скропити оливковою олією, змастити краю жовтком і поставити в розігріту до 200 ° С духовку. Випікати 20-25 хвилин, вийняти і злегка остудити перед подачею.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!