Інгредієнти
для начинки:
- молоко – 200 мл
- інші спеції за смаком
- цибуля червоний – 2 цибулини
- сир тертий – 200 г
- сіль – 0,5 ч. л.
- брокколі ( можна морожена) – 500 г
- чорний перець – 0,5 ч. л.
- варена шинка – 125 г
- часник – 2 часточки
- яйця – 3 шт.
для тіста:
- молоко – 1 ст. л.
- борошно – 250 г
- сіль – 0,5 ч. л.
- або зробіть улюблене пісочне тісто за своїм рецептом – 400 г
- масло вершкове кімнатної температури – 100 г
- яйця – 1 шт.
покроковий рецепт ПРИГОТОВЛЕНИЯ
Змішати масло, яйце і молоко, додати змішану з сіллю борошно і замісити еластичне тісто. Викласти його у форму діаметром 26 см, попередньо змащену маслом. Брокколі розібрати на суцвіття і бланшувати в киплячій підсоленій воді 5 хвилин. Порізати шинку шматочками, цибулю півкільцями, змішати з брокколі і викласти на дно пирога. Молоко підігріти і додати в нього сир, ретельно розмішати і злегка остудити. Яйця злегка збити і додати в молочну суміш, приправити спеціями за смаком і вилити в пиріг. Випікати в попередньо нагрітій до 200 градусів духовці 30 хвилин. Пиріг в оригіналі робиться з олениною, але так як її важко знайти, то її можна прекрасно замінити шинкою. Замінювати ковбасою або сосисками, мені здається, не варто. Цибулі та часнику я поклала по 1 штуці, так як мій дитина не дуже їх любить.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!