Рецепти наших бабусь x Інгредієнти
- відварене куряче м'ясо 150 г
- відварна яловичина 150 г
- яйця 2 шт.
- цибуля ріпчаста 2 шт.
- сметана 7 ст. л.
- сир копчений 100 г
- картопля 250 г
- гірчиця 1,5 ч. Л.
- масло вершкове 30
- томатна паста 0,5 ч. л.
- часник (зубчики) 6 шт.
- манка 2 ст. л.
- імбир мелений 0,5 ч. л.
- суміш перців 1 г
- сіль 1 ч.л..
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
М'ясо і цибулю перекрутити через м'ясорубку. Крок 2
Додати 4 зубчики подрібненого часнику, 2 ст. л. сметани, натертий на крупній тертці сир, манну крупу, імбир, 1 збите яйце, суміш перців і сіль. Все ретельно перемішати. Потім, накрити ємність кришкою і прибрати в холодильник на 1 годину. Крок 3
Розрізати картопля на брусочки середньої величини. Крок 4
В окремій ємності змішати 4 ст. л. сметани, розтоплене вершкове масло, гірчицю і томатну пасту, видавити туди 2 зубчики часнику, додати сіль, перець. Крок 5
Отриманий соус вилити в миску з картоплею, перемішати і викласти у форму для запікання в один шар. Запікати в розігрітій до 200 градусів 20 хв. Почекати, поки готову картоплю охолоне. Крок 6
У форму для запікання, змащену маслом, викласти половину фаршу так, щоб захопити стінки. Крок 7
У середину викласти часточки картоплі. Крок 8
Яйце збити з сіллю і 1 ст. л. сметани, отриманою сумішшю залити картоплю. Крок 9
Зверху все накрити другою половиною фаршу. Крок 10 Заповнену форму накрити фольгою і поставити запікатися в духовку при температурі 180 ° C протягом 15 хв. Готову «буханець» нарізати на скибочки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!