Інгредієнти
- м’ясо (фарш)
- масло рослинне – 2 ст. л.
- кефір – 1 ст
- яйце – 1 шт
- лаваш
Покроковий рецепт приготування
Обсмажуємо мелене м’ясо з цибулею, сіль/перець по-смаку, охолоджуємо. Беремо склянку гатиг (кефіру) втручаємося в нього 2 столові ложки рослинної олії і одне яйце, солимо. Холодну сковороду змащуємо маслом і викладаємо на дно в 3 шари лаваша … кожен з шарів тоненько змащуємо гатиговой (кефіру) сумішшю потім викладаємо трохи м’яса (м’ясо повинно бути дуже мало, тому що буде багато шарів і якщо переберщіть вийде дуже багато) потім зверху ще 2 шари лаваша … кожен шар обов’язково змащувати гатиг, і так далі – викладаєте за Вашим бажанням який висоти хочете. Останній шар лаваша так само змащуєте гатиг і в духовку на маленький вогонь на 35-40 хвилин. Ви самі побачите, коли у Вас верх підсохне, сміливо знімайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!