ПИРІГ З квасолею І БЕКОНОМ

ПИРІГ З квасолею І БЕКОНОМ

Інгредієнти

  • цибулина – 1 шт.
  • борошно – 1 ст. л.
  • рослинне масло – 1 ст. л.
  • сіль, чорний мелений перець
  • мелений мускатний горіх
  • смужки бекону – 6 шт.
  • консервована квасоля в томатному соусі – 1 банка
  • сосиски – 2 шт.
  • тертий сир пармезан – 140 г

Для тіста:

  • борошно – 200 г
  • яйце – 1 шт.
  • вершкове масло – 100 г
  • сіль – 0,5 ч. Л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 < p>

У кухонному комбайні порубати просіяне борошно і сіль з нарізаним кубиками охолодженим вершковим маслом. Додати яйце і збити однорідне тісто. Крок 2

ПИРІГ З квасолею І БЕКОНОМ

загорнути тісто в харчову плівку і покласти в холодильник на 30 хв. Крок 3

ПИРІГ З квасолею І БЕКОНОМ

Розігріти духовку до 180 ° С. Розкачати тісто в тонкий пласт і викласти його в круглу невисоку форму, закривши дно і борти. Зробити на тесті проколи, накрити пергаментом, всипати суху квасолю. Випікати 10 хв. Видалити квасоля і папір і готувати ще 10 хв. Крок 4

ПИРІГ З квасолею І БЕКОНОМ

Бекон нарізати невеликими шматочками, сосиски – кружками. Обсмажити бекон в розігрітій олії, помішуючи, 4 хв., Додати сосиски, готувати ще 4 хв. Перекласти в миску. Крок 5

ПИРІГ З квасолею І БЕКОНОМ

Лук очистити, дрібно нарізати і обсмажити на тій же сковороді, 5 хв. Покласти до сосисок і бекону. Крок 6

ПИРІГ З квасолею І БЕКОНОМ

Додати консервовану квасолю в томатному соусі, борошно, мускатний горіх, сіль і перець. Перемішати. Знизити температуру в духовці до 160 ° С. Перекласти начинку в форму з тестом і запікати 40 хв. За 5 хв. до закінчення посипати тертим сиром. При подачі можна прикрасити зеленню.

0/5 (0 Reviews)