Інгредієнти
- цибулина – 1 шт.
- борошно – 1 ст. л.
- рослинне масло – 1 ст. л.
- сіль, чорний мелений перець
- мелений мускатний горіх
- смужки бекону – 6 шт.
- консервована квасоля в томатному соусі – 1 банка
- сосиски – 2 шт.
- тертий сир пармезан – 140 г
Для тіста:
- борошно – 200 г
- яйце – 1 шт.
- вершкове масло – 100 г
- сіль – 0,5 ч. Л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 < p>
У кухонному комбайні порубати просіяне борошно і сіль з нарізаним кубиками охолодженим вершковим маслом. Додати яйце і збити однорідне тісто. Крок 2
загорнути тісто в харчову плівку і покласти в холодильник на 30 хв. Крок 3
Розігріти духовку до 180 ° С. Розкачати тісто в тонкий пласт і викласти його в круглу невисоку форму, закривши дно і борти. Зробити на тесті проколи, накрити пергаментом, всипати суху квасолю. Випікати 10 хв. Видалити квасоля і папір і готувати ще 10 хв. Крок 4
Бекон нарізати невеликими шматочками, сосиски – кружками. Обсмажити бекон в розігрітій олії, помішуючи, 4 хв., Додати сосиски, готувати ще 4 хв. Перекласти в миску. Крок 5
Лук очистити, дрібно нарізати і обсмажити на тій же сковороді, 5 хв. Покласти до сосисок і бекону. Крок 6
Додати консервовану квасолю в томатному соусі, борошно, мускатний горіх, сіль і перець. Перемішати. Знизити температуру в духовці до 160 ° С. Перекласти начинку в форму з тестом і запікати 40 хв. За 5 хв. до закінчення посипати тертим сиром. При подачі можна прикрасити зеленню.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!