ПИРІГ З картоплею І шинкою

Інгредієнти

  • вершкове масло для змазування дека – 1 ст. л.

Для начинки:

  • шинка – 150 г
  • сіль, перець
  • картопля – 800 г
  • щіпка тертого мускатного горіха
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> російський сир – 200 г

  • зварені круто яйця – 4 шт.
  • сир Чеддер – 100 г
  • вершкове масло – 2 ст. л.

Для тіста:

  • борошно – 1,5 склянки
  • розпушувач – 1 ч. л.
  • вершкове масло – 2 ст. л.
  • кефір – 100 мл

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ПИРІГ З картоплею І шинкою

Приготувати тісто. У миску просіяти борошно, розпушувач і сіль. Додати розм'якшене вершкове масло і кефір. Перемішати і викласти на присипану борошном поверхню. Вимісити гладке, еластичне тісто, повернути його в миску, накрити і відставити. Крок 2

ПИРІГ З картоплею І шинкою

Приготувати начинку. Картопля зварити в мундирі в підсоленій воді, 25 хв. Дати охолонути, потім очистити від шкірки і розім'яти з вершковим маслом в пюре. Приправити сіллю, чорним перцем і мускатним горіхом. Крок 3

ПИРІГ З картоплею І шинкою

російський сир натерти на крупній тертці, додати до картоплі і ретельно перемішати. Крок 4

ПИРІГ З картоплею І шинкою

Шинку, сир чеддер і яйця нарізати дрібними кубиками. Скласти в миску і акуратно перемішати. Крок 5

ПИРІГ З картоплею І шинкою

Розкачати тісто в пласт розміром трохи більше дека. Змастити деко олією і викласти на нього тісто. Крок 6

ПИРІГ З картоплею І шинкою

Розігріти духовку до 190 ° С. Зверху рівномірно розподілити начинку з картопляного пюре, розрівняти і посипати сумішшю з шинки, сиру і яєць. Кінці пласта трохи витягнути і сформувати з них високий бортик. Випікати 40 хв.

0/5 (0 Reviews)