Інгредієнти
- чебрець
Для начинки
- фарш м'ясний – 500 г
Для начинки
- картопля великий – 5 шт.
- цибуля ріпчаста великий – 2 шт.
- морква велика – 2 шт.
- гарбуз – 300 г
- сметана – 2 ст. л.
- перець – за смаком
- сіль – за смаком
Для тесту
- дріжджі швидкі – 1 пакетик
Для тесту
- молоко – 450 мл
- борошно – 1 кг
- сіль – 1 ч. л.
- цукор – 3 ч. л.
- олія оливкова – 3 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Змішуємо тепле молоко, дріжджі, 3 ст.л. муки. Відставляємо сторону. Чекаємо, коли опара «підійде». Овочі чистимо. Картоплю нарізаємо НЕ великою соломкою, моркву та гарбуз кубиками. Складаємо у велику посуд, солимо, перчимо, додаємо сметану і перемішуємо. Додаємо в уже «підійшла» опару залишилися для тесту інгредієнти і добре вимішуємо. Відставляємо сторону, накривши вологим рушником. Чекаємо, коли тісто «підніметься». М'ясний фарш обсмажуємо з цибулею на сковороді до прозорості цибулі і розсипчастості фаршу, солимо, перчимо. Даємо трохи охолонути. «Що піднялося» тісто ділимо на дві частини для верхнього і нижнього коржа. Розкачуємо нижній корж пирога і поміщаємо його на деко, покритий пергаментним папером, просоченою маслом. На нього викладаємо начинку – спочатку овочі, потім м'ясний фарш з цибулею. Накриваємо верхнім шаром тіста, в центрі робимо отвір. У пророблений отвір наливаємо сік зі сметаною, який «дали» овочі. Даємо пирога настоятися 20 хвилин. Потім поміщаємо його в нагріту до 180 & deg; C духовку на 1,5 години. Коли пиріг підрум'яниться, виймаємо його і змащуємо розтопленим вершковим маслом (можна в масло всипати трохи сушеного часнику), накриваємо пергаментом і чистим рушником. Даємо настоятися 40 хвилин.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!