ПИРІГ ІЗ цесарки з лісовими грибами І тархун

Інгредієнти

  • 1 велика цесарка
  • 500 г листкового тіста
  • 300 г суміші лісових грибів
  • 2 великі цибулини
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 3 гілочки тархуна

  • 200 мл вершків жирністю більше 30% вершкове масло сіль, мелений чорний перець
  • 1 жовток для змазування

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Натріть цесарку сіллю, перцем і вершковим масломізнутрі і зовні. Запікайте в глибокому деку розігрітій до 160 ° С духовці, періодично полі-вая маслом з дека, 1,5 години, потім перекладіть на дошку і остудіть. Зніміть м'ясо з кісток, розберіть руками на невеликі шматочки. Крок 2 Злийте в чисту миску все соки з дека, попередньо вливши в нього приблизно 0,5 склянки окропу (отскребая все смачні пріжаркі). Крок 3 Наріжте цибулю тонкими кільцями. Гриби очистіть і наріжте невеликими скибочками. Обсмажте цибулю разом з грибами у вершковому маслі до золотистого кольору цибулі, 10 хвилин. Влийте вершки, тушкуйте 3 хвилини. Крок 4 Дрібно наріжте листочки тархуна, знявши їх зі стебел (стебла не знадобляться). Додайте до цибулі з грибами, посоліть, поперчіть, влийте кілька ложок соку з дека. Додайте м'ясо цесарки і ретельно перемішайте. Крок 5 Розкачайте 2/3 тесту і викладіть у форму для запікання діаметром 22-24 см так, щоб краї звисали. Тісто наколи виделкою, після чого розкладіть начинку рівним шаром. Розкачайте тісто, накрийте пиріг, защипніть краю. Крок 6 Змастіть поверхню пирога змішаним з 1 ч. Л. води жовтком і зробіть 3 отвори для виходу пари. Випікайте в розігрітій до 180 ° С духовці, поки пиріг не зарум'яниться, 25-30 хвилин Господині на замітку

Вихід пара для такого пирога дуже важливий. Можете про всяк випадок вставити в кожну дірочку згорнуту з пергаменту трубочку, щоб отвір не затягнувся.

0/5 (0 Reviews)