ПИРІГ ХОЧУ на Сицилії

конкурс рецептів. Середземномор'ї x Інгредієнти

  • сіль дрібна морська – за смаком
  • вода – 1/2 склянки
  • борошно просіяне – 500 г
  • яйце – 2 шт.
  • масло вершкове – 250 г
  • цукор – 1 ст. л.
  • жовток для змазування тіста

Для начинки:

  • перець, сіль – за смаком
  • зелень – 1 пучок
  • шинка – 50 г
  • яйце – 2 шт.
  • бринза – 250 г
  • сир – 300 г
  • сир твердий – 50 г

Покроковий рецепт приготування

Приготувати тісто: висипати гіркою борошно, в середину покласти 2 яєчних жовтки, розм'якшене , але не розтануло, вершкове масло, цукор, сіль. Потроху додаючи воду, замісити тісто. Поставити на півгодини в холодильник. Для начинки: пропустити через сито сир. Додати нарізаний кубиками сир, бринзу, шинку, 2 яйця і зелень. Посолити, поперчити, все перемішати. Вийняти тісто з холодильника і качалкою розкачати два пласти. Перший пласт покласти на деко, сформувати бортики. Розташувати рівномірно начинку. Накрити іншим шаром тіста. Защипати краї. Змастити збитим яєчним жовтком і прикрасити за бажанням. Випікати при температурі 180 & deg; C протягом 30-40 хвилин. Подавати остиглим.

0/5 (0 Reviews)