конкурс рецептів. Середземномор'ї x Інгредієнти
- сіль дрібна морська – за смаком
- вода – 1/2 склянки
- борошно просіяне – 500 г
- яйце – 2 шт.
- масло вершкове – 250 г
- цукор – 1 ст. л.
- жовток для змазування тіста
Для начинки:
- перець, сіль – за смаком
- зелень – 1 пучок
- шинка – 50 г
- яйце – 2 шт.
- бринза – 250 г
- сир – 300 г
- сир твердий – 50 г
Покроковий рецепт приготування
Приготувати тісто: висипати гіркою борошно, в середину покласти 2 яєчних жовтки, розм'якшене , але не розтануло, вершкове масло, цукор, сіль. Потроху додаючи воду, замісити тісто. Поставити на півгодини в холодильник. Для начинки: пропустити через сито сир. Додати нарізаний кубиками сир, бринзу, шинку, 2 яйця і зелень. Посолити, поперчити, все перемішати. Вийняти тісто з холодильника і качалкою розкачати два пласти. Перший пласт покласти на деко, сформувати бортики. Розташувати рівномірно начинку. Накрити іншим шаром тіста. Защипати краї. Змастити збитим яєчним жовтком і прикрасити за бажанням. Випікати при температурі 180 & deg; C протягом 30-40 хвилин. Подавати остиглим.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!