Інгредієнти
- кмин, орегано, лавровий лист
- помідор – 2 шт
- по 1 кг капусти і картоплі
- часник – 3 зубчики
- 1 кг свинини
- 250 г баранячого гороху
- 200 г гарбуза
- 2 качана молодої кукурудзи
- цибуля ріпчаста
Покроковий рецепт приготування
Свинину дрібно порізати. Лук розрізати на 4 частини. Помідори, цільні зубчики часнику і цибулю залити холодною водою і довести до кипіння. Додати свинину, попередньо замочений горох. Варити 10 хв .; додати нарізану картоплю, нашатковану капусту, кукурудзяні качани і гарбуз. Варити до готовності м’яса. В кінці додати рубану зелень і лавровий лист. Коли м’ясо звариться, вийняти гарбуз, зробити з неї пюре і добре розмішати в юшці.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!